top of page

HorseLux Tilbagemeldinger

Vi er så heldige, at vi ofte får tilbagemeldinger fra vores mange brugere af HorseLux foder og tilskudspodukter.

Derfor har vi valgt at samle nogle af dem her, så de forhåbentlig kan være med til at

hjælpe andre hesteejere. 

HorseLux Stabilizer

Jeg har en DV, Prins Ibi Light (daglig tale Eddie), som går dressur på M-niveau. Han har nærmest altid været umulig at fodre på, da han stort set altid har været for tyk, til trods for at han bliver redet hårdt 6 gange om ugen.  

 

Da vi startede ham op på Stabilizer, gik han på jordfold, men i løbet af tildelingsperioden er han indgræsset (op til 8 timer), og til trods for det, har han alligevel tabt sig, efter han startede på HorseLux Stabilizer! (Hans foderplan har lydt på: wrap, fiberpiller samt vitaminer og mineraler +  langsom indgræsning).

 

I løbet af de første 14 dage syntes jeg ikke, der skete så meget, ud over at han fik mere energi, men derefter gik det stærkt! Hans mave blev markant mindre, hvilket andre også lagde mærke til og kommenterede på.

 

Efter ca. 2 mdr. på Stabilizer havde han tabt sig til det, han skulle, og jeg valgte derfor at sætte ham ned på en mindre dosis (10 gr. pr. 100 kg. hest), hvilket gør, at han holder den vægt, han skal (til at starte med fik han 20 gr. pr. 100 kg. hest).

 

Eddie og jeg er rigtig glade for produktet, og det er bestemt noget, vi vil fortsætte med, da det har givet ham en strammere og slankere mave og god energi.

 

Produktet får vores bedste anbefalinger!

Kh. Eddie og Katrine Rahbek

 

Eddie - Før Ridning.png
Eddie - Efter - ridning.png
Eddie - FØR.png
Eddie - Efter.png

HorseLux Grow
Tusind tak for et godt foder og super vejledning - det var lige, hvad jeg skulle bruge. Jeg fik i 2016 et smukt hoppeføl, som er blevet fodret med HorseLux Grow lige siden, at hun selv begyndte at æde. Hun har alle dage vokset utrolig jævnt og har på intet tidspunkt været for tynd, haft dårlig mave eller manglet ædelyst. 
Jeg er rigtig glad for at bruge jeres foder, og jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om, at mit føl har haft godt af det! Hun var som føl i regionsfinalen for hoppeføl, og i år var hun videre til Eliteskue på Vilhelmsborg under kategorien "Springbetonede 2-års hopper" med bl.a. 8,5 i type og rammer samt i helhed. 

Hoppen fik under drægtigheden HorseLux Plus og HorseLux Grow, som jeg også har været utrolig glad for! Hun har altid været en lidt spinkel type, så jeg var lidt bange for, om hun kunne holde huld med føl ved siden. Men det kunne hun bestemt! Hun ser utrolig godt ud og trives rigtig godt på jeres HorseLux foder! Hun var med til skue på Brahetrolleborg i 2016, hvor hun gik på fløjen med 23 point plus opnåede en 3. plads i konkurrencen om Skuets bedste avlshoppe på tværs af alle racer. 

Så et stort TAK skal lyde for jeres gode råd og vejledning samt et rigtig godt foder!

De bedste hilsner fra Louise J.

Louise - Grow.jpg

HorseLux Stabilizer

Camilla er en af de ryttere, som var med til at teste Stabilizer i sommeren 2019. Camilla skriver:

"Hejsa, så fik vi også tømt spanden med HorseLux Stabilizer! Jeg synes, hun har ligget mere stabil i vægt, end hun plejer om sommeren. Samtidig er hendes mave blevet mindre, end den plejer – den plejer at være mere rund og større. Hendes fedtdepoter på nakken er heller ikke ligeså voldsomme og markerede, som de var, inden vi begyndte på Stabilizer :) .

I starten kunne man hurtig se en ændring, og hun tabte sig som forventet, men her til slut har hun taget en smule på igen. De sidste par uger har hun dog ligget stabilt, hvilket jeg synes er super godt og meget bedre, end det plejer at være :) .

Hendes fedtdepoter ved skulderen foran sadlen har hun heller ikke - de plejer ellers at være meget tydelige hen over sommeren".

Mon Cherie har fået en lille mængde foder med vitaminer og mineraler i dagligt samt hø en gang om dagen og gået på græs i 10-11 timer. Derudover bliver hun redet 3-4 gange om ugen.


 

Vi siger tusind tak, fordi du ville være med i vores forsøg, og vi er glade for, at det har haft så god en effekt på Mon Cherie.

Før_Stabilizer_22.png
Efter Stabilizer 11.png

En glad hesteejer

"Min konkurrencehest har masser af energi fra naturens side, men jeg har erfaret, at hun ofte kan ‘koge’ over. Dette oplever jeg ikke med HorseLux Perform. Hun holder koncentrationen, energien og er ikke øm i kroppen efter hårde træninger/stævner."

Josefine Voss Madsen

Ambassadør

MSP_3680.jpg

HorseLux Gurkemeje+Melon

For 2,5 år siden købte jeg min dejlige dreng Setubal. Han er en forvokset Dansk Sportspony, og er idag 7 år gammel. 

Da jeg købte ham, havde han en sarcoide ved øjet på størrelse med en 1-krone samt en lille en på forhuden. Jeg fik noget med, som jeg kunne smøre den ved øjet med fra dyrlægen. Det prøvede jeg et par gange men syntes ikke rigtig, det virkede. Tværtimod syntes jeg, den blev større. Jeg har prøvet flere forskellig produkter men uden succes. Den voksede sig bare tættere på øjet. 

Så en dag så jeg på Facebook, at HorseLux søgte testheste med sarcoider til at afprøve deres nye produkt HorseLux Gurkemeje+Melon. 
Jeg tænkte, at det kunne jo ikke skade at prøve. Så jeg kontaktede konsulenten for at høre, om vi kunne bruges. Det kunne vi heldigvis. 
Vi fik 1 kg. Gurkemeje+Melon, som jeg skulle give ham i den næste periode. Allerede efter 14 dage kunne jeg se, at den var blevet mindre, og efter 1 måned var den blevet betydelig mindre, og den på forhuden var helt forsvundet. 
Jeg valgte derfor at købe en bøtte mere, hvilket har fået sarcoiden ved øjet til at blive endnu mindre. 

Gurkemeje+Melon kan varmt anbefales!

Kh. Anne

Gurkemeje + Melom.jpg

HorseLux FiberPellets, GærTablet & Eponaolie

Efter sommerens race (2018) med mange lækre stævner, uvante omgivelserne og et stressende miljø var kiloene raslet af min springhest Confetti. 
Jeg besøgte derfor HorseLux-standen til Store Hestedag for at finde en løsning, der kunne fungere sammen med Confettis nuværende foder, som dækker hende ind med vitaminer og mineraler. 

I sammenråd med HorseLux' konsulent og de ideer, jeg havde, valgte vi, at Confetti om dagen skulle have HorseLux FiberPellets (0,5 kg), HorseLux Eponaolie (1 dl.) samt HorseLux GærTablet.
Jeg kunne i løbet af kort tid se tydelige fremskridt, og Confetti har taget rigtig fint på!
Så hvis din hest har problemer med huld og/eller nedsat fiberudnyttelse, er dette et godt bud på, hvad du kan gøre for din hest. Jeg kan varmt anbefale denne løsning. 

 

Janni Krygermeier

(Janni er efterfølgende blevet ambassadør)

 

Janni og Confetti.jpg

HorseLux Stabilizer

"Jeg (Lisbeth) var så heldig at få lov til at prøve Horselux Stabilizer af på min Paso Peruano vallak, Merito, da HorseLux manglede testheste til deres nye tilskudsprodukt HorseLux Stabilizer.

Han har haft svært ved at tabe sig, selvom han går på vandrefold og meget lidt græs. Han havde en meget hård mankam og fedtdepoter bag skuldrene samt på krydset. Så man må i den grad sige, at han godt kunne trænge til et ekstra skub ;) .

Han har været på Stabilizer i 6 uger, og jeg må sige, jeg er begejstret! I løbet af de første 3 uger blev han blød i mankammen, og også efterfølgende skete der noget rundt på hans krop. Jeg synes, at billederne taler for sig selv.

Det skal lige siges, at der ikke er lavet noget om foder- og træningsmæssigt. (Får mere eller mindre kun vitaminer og mineraler samt grovfoder fordelt på vandrefolden. Han skridtes 2-3 gange om ugen).

Jeg siger tak, fordi Merito måtte være testhest :D ".

Det er os, der takker for "lån" af Merito til vores lille forsøg. 

Marito - Lisbeth Ravn.jpg

HorseLux Easy kan bruges til meget

mere end "kun" til hyggehesten

 

"Min dressurhest havde været forfangen og skulle derfor have et foder med et lavt indhold af sukker og stivelse, men samtidig skulle hun være dækket ind på protein og energi. 

Jeg har prøvet mange andre forskellige foderbrands, men ingen gav den ønskede energi og muskelsætning, som hun havde brug for.

Hun får i dag HorseLux Easy og HorseLux FiberPellets."

Janni Krygermeier

HorseLux Ambassadør

Q2.jpg

HorseLux Eponaolie

Her er en tilbagemelding fra Lenni og hendes DV Richlandi T, i daglig tale kaldet Pony. 

Jeg manglede en længerevarende energi hos Pony, og derfor blev jeg anbefalet at tilsætte HorseLux Eponaolie til den daglige fodring (hun fik andet foder på opstaldningsstedet). Jeg fik den ønskede længerevarende energi, men jeg fik også en hest med en meget skinnende pels!

Jeg startede op med Eponaolien en måned inden, hun skulle klippes, og da hun blev klippet, stod hun helt skinnende i pelsen! 

Før-billedet er fra året før, samme dag som hun blev klippet det år, og efter-billedet er fra samme dag, hun blev klippet, efter hun startede på HorseLux Eponaolie. 

Hun har kun fået 1 dl. 5-6 gange om ugen i en måned op til, at jeg klippede hende. Jeg er vild med resultatet! 

Tusind tak for tilbagemeldingen. Vi er glade for, at vi har kunnet hjælpe med både energi og pels :) . 

Pony - Eponaolie - FØR.jpg

FØR

Pony - Eponaolie - EFTER.jpg

EFTER

Der kommer løbenede nye og "gamle" tilbagemeldinger, så hold øje med siden

bottom of page