HORSELUX

Rømersvej 3

7430 Ikast

Tel.: +45 97 15 50 55

Mail: foderkonsulent@miljoefoder.dk

KUNDESERVICE

Persondata

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019

JA TAK
Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra HorseLux

HorseLux Tilbagemeldinger

Vi er så heldige at vi ofte får tilbagemeldinger fra vores mange brugere af HorseLux foder og tilskudspodukter.

Derfor har vi valgt at samle nogle af dem her, så de forhåbentlig kan være med til at

hjælpe andre hesteejere. 

HorseLux Stabilizer

Jeg har en DV, Prins Ibi Light (daglig tale Eddie), som går dressur på M-niveau. Han har nærmest altid været umulig at fodre på, da han stort set altid har været for tyk, til trods for at han bliver redet hårdt 6 gange om ugen.  

 

Da vi startede ham op på Stabilizer, gik han på jordfold, men er i løbet af tildelingsperioden er han indgræsset (op til 8 timer), og til trods for det, har han alligevel tabt sig efter han startede på HorseLux Stabilizer! (Hans foderplan har lydt på: wrap, fiberpiller, samt vitaminer og mineraler +  langsom indgræsning).

 

I løbet af de første 14 dage synes jeg ikke der skete så meget, ud over at han fik mere energi, men derefter gik det stærkt! Hans mave blev markant mindre, hvilket andre også lagde mærke til og kommenterede på.

 

Efter ca. 2 mdr. på Stabilizer havde han tabt sig til det han skulle, og jeg valgte derfor at sætte ham ned på en mindre dosis (10 gr. pr. 100 kg. hest), hvilket gør at han holder den vægt han skal (Til at starte med fik han 20 gr. pr. 100 kg. hest).

 

Eddie og jeg er rigtig glade for produktet, og det er bestemt noget vi vil fortsætte med, da det har givet ham en strammere og slankere mave og god energi.

 

Produktet får vores bedste anbefalinger!

Kh. Eddie og Katrine Rahbek

  

HorseLux Grow
Tusind tak for et godt foder og super vejledning - det var lige hvad jeg skulle bruge. Jeg fik i 2016 et smukt hoppeføl, som er blevet fodret med HorseLux Grow lige siden, at hun selv begyndte at æde. Hun har alle dage vokset utrolig jævnt og har på intet tidspunkt været for tynd, haft dårlig mave eller manglet ædelyst. 
Jeg er rigtig glad for at bruge jeres foder, og jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om, at mit føl har haft godt af det! Hun var som føl i regionsfinalen for hoppeføl og i år var hun videre til Eliteskue på Vilhelmsborg under kategorien "Springbetonede 2-års hopper" med bl.a. 8,5 i type og rammer samt i helhed. 

Hoppen fik under drægtigheden HorseLux Plus og HorseLux Grow, som jeg også har været utrolig glad for! Hun ar altid været en lidt spinkel type, så jeg var lidt bange for, om hun kunne holde huld med føl ved siden. Men det kunne hun bestemt! Hun ser utrolig godt ud og trives rigtig godt på jeres HorseLux foder! Hun var med til skue på Brahetrolleborg i 2016, hvor hun gik på fløjen med 23 point plus opnåede en 3. plads i konkurrencen om Skuets bedste avlshoppe på tværs af alle racer. 

Så et stort TAK skal lyde for jeres gode råd og vejledning samt et rigtig godt foder!

De bedste hilsner fra Louise J.

HorseLux Gurkemeje+Melon

For 2,5 år siden købte jeg min dejlige dreng Setubal. Han er en forvokset Dansk Sportspony, og er idag 7 år gammel. 

Da jeg købte ham havde han en sarcoide ved øjet på størrelse med en 1-krone, samt en lille en på forhuden. Jeg fik noget med, som jeg kunne smøre den ved øjet med fra dyrlægen. Det prøvede jeg et par gange, men synes ikke rigtig det virkede. Tværtimod synes jeg den blev større. Jeg har prøvet flere forskellig produkter, men uden succes. Den voksede sig bare tættere på øjet. 

Så en dag så jeg på Facebook at HorseLux søgte testheste med sarcoider til at afprøve deres nye produkt HorseLux Gurkemeje+Melon. 
Jeg tænkte at det kunne jo ikke skade og prøve. Så jeg kontaktede konsulenten for at høre om vi kunne bruges. Det kunne vi heldigvis. 
Vi fik 1 kg. Gurkemeje+Melon som jeg skulle give ham i den næste periode. Allerede efter 14 dage kunne jeg se at den var blevet mindre, og efter 1 måneder var den blevet betydelig mindre, og den på forhuden var helt forsvundet. 
Jeg valgte derfor at købe en bøtte mere, hvilket har fået sarcoiden ved øjet til at blive endnu mindre. 

Gurkemeje+melon kan varmt anbefales!

Kh. Anne

HorseLux FiberPellets, GærTablet & Eponalie

Efter sommerens race (2018) med mange lækre stævner, uvante omgivelserne og et stressende miljø var kiloerne raslet af min springhest Confetti. 
Jeg besøgte derfor HorseLux standen til Store Hestedag, for at finde en løsning, der kunne fungerer sammen med Confettis nuværende foder,som dækker hende ind med vitaminer og mineraler. 

I sammenråd med HorseLuxs konsulent og de ideer jeg havde, valgte vi at Confetti om dagen skulle have HorseLux FiberPellets (0,5 kg), HorseLux Eponaolie (1 dl.), samt HorseLux GærTablet.
Jeg kunne i løbet af kort tid se tydelige fremskridt, og Confetti har taget rigtig fint på!
Så hvis din hest har problemer med hul og/eller nedsat fiberudnyttelse, er dette et godt bud på hvad du kan gøre for din hest. Jeg kan varmt anbefale denne løsning. 

 

Janni Krygermeier

(Janni er efterfølgende blevet ambassadør)

 

Der kommer løbenede nye og "gamle" tilbagemeldinger, så hold øje med siden