top of page

HorseLux
tilskudsprodukter

HorseLux_BIOTIN_hvid.png
HorseLux_FLYDENDE B-VITAMIN_hvid_rediger
CALMDOWN (002).png
Elektrolyt_bjælke.png
Flydende_Elektrolyt_Bjælke.png
HorseLux_EPONAOLIE_hvid_redigerede.png
HorseLux_E-VITAMIN_hvid_redigerede.png
Gastric Boost.png
HorseLux_GURKEMEJE+MELON_hvid_redigerede
HorseLux_GÆRKULTUR_hvid_redigerede.png
HorseLux_HVIDLØG_hvid_redigerede.png
HorseLux_HYBEN_hvid_redigerede.png
HorseLux_LOPPEFRØSKALLER_hvid_redigerede
HorseLux_MAGNESIUM_hvid_redigerede.png
Mobility.png
Flydende Mobility.png
Immun Support.png
TANG.png
PERFECTSKIN (002).png
SANDPELLETS.png
Stabilizer_bjælke.png
HorseLux_ZINK+KOBBER_hvid_redigerede.png
HorseLux_ØLGÆR_hvid_redigerede.png
HorseLux_GÆRKULTUR_hvid.png

Populært fodertilskud, der anvendes til at forbedre hestens fordøjelse. Gærkulturen består af levende gærkulturer, som kan hjælpe med at øge antallet af "gode" bakterier i hestens tarm.

Gærkultur_1.png

HorseLux Gærkultur

En af de vigtigste fordele ved at give heste en gærkultur er dens positive virkning på hestens tarmflora. Tarmfloraen består af milliarder af mikroorganismer, og en sund tarmflora er afgørende for hestens generelle sundhed og trivsel. Når hesten får en gærkultur, kan det hjælpe med at øge antallet af "gode" bakterier i tarmen, som kan forbedre hestens fordøjelse og optagelse af næringsstoffer fra foderet.

Gærkultur til heste kan også have en positiv effekt på hestens immunsystem. En sund tarmflora er afgørende for et stærkt immunsystem, og ved at øge antallet af "gode" bakterier i tarmen, kan hesten have en bedre beskyttelse mod infektioner.

Når du giver din hest en gærkultur som et kosttilskud, kan du forvente følgende fordele:

  1. Forbedret fordøjelse: Gærkultur kan hjælpe med at øge antallet af "gode" bakterier i hestens tarm, hvilket kan forbedre fordøjelsen og optagelsen af næringsstoffer fra foderet.

  2. Styrket immunsystem: En sund tarmflora er afgørende for et stærkt immunsystem, og ved at øge antallet af "gode" bakterier i tarmen, kan hesten have en bedre beskyttelse mod sygdomme og infektioner.

  3. Bedre trivsel: En sund fordøjelse og et stærkt immunsystem kan føre til en bedre trivsel og en mere aktiv hest.

 

Velegnet til ældre heste, til heste med dårligt huld, til heste i hård træning/konkurrence samt til avlshoppen, hvor man ønsker en forbedring af mælkeudnyttelsen og -kvaliteten.

HorseLux Gærkultur kan også bruges som støtte til fordøjelsen hos velfungerende heste, herunder både føl, ungheste, udvoksede heste, ældre heste og præstationsheste.

Gærkulturen bringer PH-værdien i hestens tarm i balance, så grobunden bliver bedre for de gavnlige bakterier, samt ringere for de uønskede bakterier i tarmen.

Tilsat solbær for god duft og smag, samtidig har det et højt indhold af antioxidanter og virker understøttende på immunforsvaret.

TILSKUD I PULVER

Vejl. udsalgspris:

1 kg. 279 kr.

bottom of page