HORSELUX

Rømersvej 3

7430 Ikast

Tel.: +45 97 15 50 55

Mail: foderkonsulent@miljoefoder.dk

KUNDESERVICE

Persondata

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019

JA TAK
Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra HorseLux

Privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Miljøfoder
Rømersvej 3
7430 Ikast
Telefon: +45 97 15 50 55
Email: ikast@miljoefoder.dk

Horselux betingelser for udsendelse af nyhedsbreve

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du, at Horselux må kontakte dig på e-mail om relevante emner indenfor foder – og tilskudsprodukter til heste. Samt at vi informerer dig om relevante heste og foder arrangementer, som du måske kunne have interesse i at deltage i. Du accepterer desuden, at vi vil behandle dine data for at sende dig så relevant information som muligt.

 

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på det ”afmeld” link, der findes nederst i hvert nyhedsbrev.

 

 

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet afgiver du e-mailadresse, navn, postnummer.

Vi anvender disse oplysninger for at kunne udsende nyhedsbrevet til dig.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

 

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os (og vores databehandler, hvis vi gør brug af en sådan til udsendelse af nyhedsbrevene).

 

Videregivelse

Vi udveksler ikke dine oplysninger med andre.

 

Overførsel af oplysninger til 3. lande

Dine oplysninger overføres ikke til lande uden for EU og EØS.

 

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.

 

Du har ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig slettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.

 

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os jfr. persondataforordningens artikel 17.

Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

 

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.

 

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

 

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger.

Se mere hos www.datatilsynet.dk.