top of page

Stald Zangenberg

Bag Stald Zangenberg er Janni, Linnea og Sofie.

 

Vi har 9 heste fordelt på 4 fjordheste, 3 islændere, en DSP pony og en Holstener.

 

Jeg hedder Linnea, er 21 år gammel, tidligere springrytter på pony, samt red ponygalop. Jeg blev bl.a. nr 3 til Nordisk Mesterskab i 2010 og Danmarksmester i 2010.

Nu rider jeg islænder og fjordheste - Starter de svære klasser på min konkurrence hoppe Stjarna fra Lynggården, hun er en hoppe på 13 år, vi har avlet 2 føl på hende og har begge endnu.

Stjarna går sportsklasser, jagter, spring, dressur og Alrid (military for islændere). Stjarna og jeg blev Danmarksmestre 2019 i Alrid.

Jeg har lige startet min 3 års fjordhest Filsø Ø Heine op, han skal gå i sporten for fjordheste. Oblings Kombardo er min kommende ridehest, han er lige blevet 1 år.

 

Jeg hedder Janni, jeg er tidligere springrytter på landsplan, men grundet en knæskade og en dårlig skulder, har jeg nu islænderen Sjarmi, han er 6 år og søn af Stjarna. Han bliver brugt til dressur, spring og lidt jagter. Næste år skal jeg igang med min 2 års fjordheste vallak Oblings Juwel, han skal være min fremtidige springhest i fjordheste-verdenen.

 

Hej jeg hedder Sofie og jeg er 15 år gammel. Jeg er den heldige ejer af  2 ponyer. Hoelgaardens Jasmin, som er en dansk sports pony/araber hun er 11 år. Jeg bruger hende til springstævner og jagter. 

Overgaards Unik er min anden ridehest, en fjordhest han er 3 år. Jeg vil bruge ham til springstævner og jagter.

 

Udover ovennævte ponyer, så har vi også Skrumari fra Stald Zangenberg som er en 2 års islænder fyr, som vi selv har avlet. Derudover har vi Contino som er en pensioneret springhest, han går som legeonkel for de unge og hygger sig. 

 

Vores heste bliver fodret med HorseLux Easy, Perform samt FiberPellets, samt de tilskud de enkelte har behov for. Vores heste stortrives og der er altid hjælp at hente bag teamet hos HorseLux hvis man har brug for hjælp eller spørgsmål 😀 

 

Vi tilbyder også tilridning, træning og uddannelse af ponyer.

 

Hvis I vil se mere og følge med i vores hverdag så har vi Stald Zangenberg på både Facebook og Instagram.

 

- Linnea, Janni & Sofie

Stald Zangenberg1.jpg
Stald Zangenberg2.jpg
Stald Zangenberg3.jpg
Stald Zangenberg4.jpg
Stald Zangenberg5.jpg
bottom of page