top of page

Prinsholm Fjordheste

Prinsholm Fjordheste har været ambassadør for HorseLux siden starten af 2019. Stutteriet er ejer af Kasper og Helle og er placeret på Sydfyn. Kasper og Helle har et mål om at forene avl og sport indenfor fjordheste. De er derfor selv meget aktive indenfor både sport og avl. 

De har igennem tiden haft flere tophingste, hvoraf de 2 kendte hingste Laust Halsnæs og Optimist Halsnæs særligt skal nævnes. Disse 2 er i slut 2019 og start 2020 solgt til Frankring, hvor de fortsat går i avlen og sporten. 

I dag har stutteriet tophingsten Tronn Fjording, som både er aktiv avlshingst og dressurhest. Hans rytter Helle, har både startet DM, NM og EM for fjordheste og med gode resultater, så man må sige at han er i de bedste hænder!

Ud over Tronn, har stutteriet også avlshopper og føl af topafstamning. 

Hestene hos Prinsholm Fjordheste fodres med HorseLux EasyPellets som grundfoder, og hestene i arbejde får derudover HorseLux Protein for optimal muskelsætning og restitution.

Til de drægtige hopper og hestene i vækst fodres der med HorseLux Grow. 

Vil du gerne følge mere med i Prinsholm Fjordhestes hverdag, så kan du finde dem på Facebook under navnet "Prinsholm Fjordheste", og på Instagram "@prinsholm_fjordheste".

Prinsholm Tronn.jpg
Prinsholm_Føl2.jpg
Prinsholm1.jpg
Prinsholm2.jpg
Prinsholm Tronn Fjording.jpg
Prinsholm Føl.jpg
bottom of page