top of page

Petrea Hyldgaard Thomsen

Petrea Hyldgaard Thomsen er international militaryrytter, og starter stævner i både  ind- og udland på sine varmblodsheste. Hun har siden starten af 2019 være ambassadør for HorseLux, men brugt HorseLux længe før dette samarbejde.

Petrea er den heldige ejer af militaryhestene Kim Possible og Rose Top, som begge indgår aktiv i sporten.

Hun rider internationalt CCI2*-short på Kim, som hun fik i sommeren 2019 - målet er derfor DM og NM i 2020 og EM i 2021.

På Rose starter hun CNC90 nationalt, og målet er i 2020 at de skal starte på de internationale baner.

Hestene fodres til dagligt med HorseLux Plus og HorseLux Perform, samt forkæles med HorseLux Mash efter træning.

Petrea fortæller:
“Jeg er virkelig glad for HorseLux hestefoder og tilskud, fordi størstedelen af energikilderne kommer fra fedt, fibre og protein. Samtidig er der ikke for meget stivelse i deres foder. Mine heste tåler ikke for meget stivelse og derfor er HorseLux det helt perfekte match til dem! Jeg bruger ofte forskellige tilskud til begge heste i dagligdage, og det bedste ved HorseLux tilskud er, at hestene vil spise dem og at de virker! Jeg har aldrig haft problemer med at der har ligget noget tilbage i hestenes krybberne”.

Vil du gerne følge med i Petreas hverdag, så kan følge hende på Facebookprofilen "Petrea Hyldgaard Eventing" og på Instagram "@eventingrider_petrea_hyldgaard".

Petrea1.jpg
Petrea4.jpg
Petrea3.jpg
Petrea Hyldgaard1.jpg
Petrea2.jpg
Petrea Hyldgaard.jpg
bottom of page