top of page

Petrea Fredskov

Hej! Mit navn er Petrea Fredskov Christensen, og sammen med min 12-årige pony Gedsagergårds Roberto rider jeg military på 1* niveau. 

 

Jeg fik Roberto i 2017, hvor jeg startede mit første militarystævne. Siden det har vi redet og været placeret til en masse stævner, men det største vi har opnået sammen er guld til Danmarksmesterskaberne i September 2019.

 

Jeg deltager i spring- og dressurstævner hele vinteren, og selvfølgelig military i sommersæsonen. 

 

Mine mål for mine to sidste pony-år er Nordisk mesterskab i Finland 2020 og Europamesterskaberne i Polen 2021, og for at nå mine mål er det vigtigt at han bliver fodret optimalt. Jeg sætter stor pris på at fodringen af Roberto er simpel, og jeg har derfor valgt at fodre med Easy og Perform fra HorseLux. 

 

Easy bruger jeg til at dække hans basale behov, og Perform bruger jeg til at sørge for han har muskler og energi til at yde i stævnesituationer, og under hårdere træningsperioder.

 

Udover det bruger jeg nogle forskellige tilskud.

 

I sommerhalvåret, hvor han går på døgnfold får han Stabilizer, for at sikre at han ikke danner fedtdepoter, da han har tendens til at blive lidt overvægtig.

I stævnesæsonen får han også Elektrolytter i sin Mash, for at opretholde hans elektrolytbalance, så han kan yde sit bedste.

Til flerdags stævner giver jeg ham også Rebuild-booster, udover hans normale mængde elektrolytter.

- Petrea Fredskov

 

Vil du følge med i Petrea og Robertos hverdag, så kan du gøre det på Instagramprofilen @fredskov_eventing.

Petrea Fredskov3.jpg
Petrea Fredskov2.jpg
Petrea Fredskov1.png
bottom of page