top of page

Natasja Jørgensen

Natasja er 13 år, og har redet siden hun var ca 2 år gammel. Siden den gang af hun nærmest altid siddet på en hesteryg, og er i dag den heldige ejere af flere dygtigt springheste og -ponyer.  

Hun kunne ride selv da hun var 3 år, også i galop og det var allerede her hun begyndte at springe små spring. Kort tid efter startede hun til springundervisning, hvilket har holdt ved lige siden. Efterfølgende er det blevet til et utal af stævner både nationalt og internationalt.

Hun red sit første D-stævne uden hjælper da hun var 4 år og sit første C stævne da hun var fyldt 5 år.

Fynsmesterskab vandt hun første gang da hun var 8 år, og kort tid efter blev hun b-rytter. Hun har sidenhen vundet Fynsmesterskabet igen 2 gange (10 og 12 år).  
3 gange har hun redet Nord Vest Box finalen, to gange til JBK i Odense og en gang i boxen i Herning.


Hun startede også tidligt på hest, og allerede da hun var 7 år startede hun sit første stævne på hest - en hest der stadig står i stalden derhjemme, nemlig DoZenborgs Senior Caspian efter Ci Ci Senjor Ask. I dag rider de 2 på LB/LA niveau.


For få år siden fik Natasja også en fjordhest, Halskovs Grabb, en 8 års vallak. I 2019 startede hun derfor DM og NM indenfor fjordhesteforbundet, og med gode resultater. De springer i dag på LA-niveau.


Ud over de allerede nævnte heste rummer standen også 2 2'er ponyer som begge går MB, en forholdsvis rå 1'er pony, samt et par gode avlshopper.  

Hos Natasja (og resten af familien) har de i mange år fodret med HorseLux, og altid været tilfredse med produkterne!


De fortæller: "Det er lækkert foder som opfylder alle krav til hestene, hvad end det er konkurrenceheste, avlsdyr eller heste i vækst". 

Til dagligt bruger de produkterne: HorseLux Plus, HorseLux Perform, HorseLux Lucerne og HorseLux Grow. 

Natasja_Jørgensen.jpg
Natasja_Jørgensen2.jpg
Natasja_Jørgensen3.jpg
Natasja Spring 2.jpg
Natasja Spring.jpg
Natasja2.jpg
bottom of page