Michellino DVE 542 / Stutteri Danglo

De fleste i den danske hesteverden kender med sikkert elitehingsten Michellino DVE 542, og han fremgår også i mange stamtavler. Michellino har igennem hele sin pension være fodret på HorseLux Hestefoder - hvilket han altid har nydt!

Han nyder sin pension i Viborgområdet på Stutteri Danglo, som er ejet af Helle og Ray. Han bliver passet efter alle kunstens regler, og man kan vidst roligt sige at han styre stalden på sin egen måde. 


På stutteriet avles der til dagligt Dansk Varmblod og Oldenborg, med fokus på dressur og military. Helle og Ray har avlet flere topafkom, som går aktivt i sporten. 

Michellino får til dagligt HorseLux Senior, HorseLux Omega Rice og HorseLux FiberPellets, kombineret med roe- og græspiller da hans tænder ikke er hvad de har været :) .

Avlshopperne på stutteriet fodres med HorseLux Grow og HorseLux FiberPellets, og Helles ridehest fodres med HorseLux Easy og HorseLux FiberPellets.

Vil du gerne følge med i Michellinos hverdag på stutteriet, så kan du finde hans Facebookside "Michellino DVE 542", og for mere info om Stutteri Danglo, se Facebooksiden "Danglo".

HORSELUX

Rømersvej 3

7430 Ikast

Tel.: +45 97 15 50 55

Mail: foderkonsulent@miljoefoder.dk

KUNDESERVICE

Persondata

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
JA TAK
Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra HorseLux

© 2019