top of page

Laura Thørring

Mit navn er Laura jeg er 14 år gammel, og jeg rider på min 7 års pony, Hedemands Highway Junior (F: Highway N MF Kloosters Eltino). Junior er max. kategori 1 pony. Vi har startet mange LA klasser, med gode resultater og massere rosetter, senest LA5 debut til 70,8%.

 

Vi drømmer om at komme til at ride med top plan i dressursporten. Men dette kan ikke gøres uden korrekt fodring af hesten. Derfor er jeg så glad for at indgå et samarbejde med HorseLux! De har det bedste foder, og massere af god service og vejledning.

 

Junior får HorseLux Perform 3 gange dagligt, derudover får han en potion HorseLux Mash, med tilskud i. Af tilskud får han magnesium, gærtabletter, elektrolytter og loppefrøskaller. Derudover div. vitaminkure i særlige perioder/sæsoner. Perform er den perfekte balance for ham, da det giver ham mere koncentration, og bedre præstationsevne, uden at det giver ham mere energi. Da Junior er en pony, med en helt masse tænding er det vigtigt for mig, at hans foder ikke går lige i hans hoved.

Derudover indeholder Perform diverse tilskud, så det aldrig har været nemmere at fodre ham. Før i tiden stod jeg og blandede 20 forskellige tilskud dagligt, en grund mere til at elske HorseLux!

 

HorseLux mash elsker han bare! Han har altid fået sine tilskud i mash, men før skulle det altid stå natten over, før det var spist. Men nu er det, det aller første han spiser, og går ikke der fra før krybben er slikket.

 

Efter vi er gået over på HorseLux er hans pels blevet så blank. Hans havde en meget grim pels før, grundet et mindre sygdomsforløb. Men det gik så hurtigt, og nu skinner han, som aldrig før.

 

Vi kan kun anbefale HorseLux!

 

//Laura og Junior

Hvis du gerne vil følge med i Laura og Juniors hverdag kan du gøre det på Instragramprofilen: @lauraathorring

Laura + Junior2.jpg
Laura + Junior.jpg
Laura + Junior1.jpg
bottom of page