top of page

Janni Krygermeier

Jeg har brugt HorseLux i mange år, fordi foderet er indbydende og fordi mine heste stortrives på det!

Janni er den heldige ejer af 2 varmblodheste, nemlig Cissé Qnego Z (Q) fra 2004 og LL Voldbyholms Confetti (Fette) fra 2007.

2 heste med 2 vidt forskellige behov! Q er en nøjsom dressurhoppe, hvorimod Fette er en varm springhest, som kan have problemer med at holde huld. Q er uddannet til PSG, og Fette går til dagligt LB spring, men er begyndt at snuse til LA. 

- Jeg bruger HorseLux til mine heste, fordi det dækker deres specielle behov, fortæller Janni når man spørger ind til hvorfor hun bruger HorseLux.

Hun har erfaret, at hendes dressurhest fungerer bedst ved at spise foder med et lavt indhold af sukker og stivelse. Samtidig skal hun være dækket ind på protein og energi. 

- Jeg har prøvet mange andre forskellige foderbrands, men ingen gav den ønskede energi og muskelsætning, som Qnego har brug for, for at kunne gå stævner. Hun får til dagligt HorseLux Easy og HorseLux FiberPellets, og i stævnesæsonen tilføjer jeg HorseLux Flydende Mobilitet  for at passe ekstra godt på hendes led, fortæller Janni Krygermeier og tilføjer:

 

- Min springhest Fette har normalt svært ved at holde huld. Derfor prøvede jeg HorseLux FiberPellets, og kunne hurtigt se hun tog på. Derfor får hun i dag HorseLux Perform og HorseLux FiberPellets, hvilket giver hende den ønskede huld, energi og muskelsætning.

 

Janni Krygermeier forklarer i samme forbindelse, at det er vigtigt for hende, at hendes heste får den energi, de har behov for, at de er flotte i huld og pels, samt at de er glade for at spise det foder, de får. 

- Foderet er i mine øjne lækkert og indbydende - selv for den kræsne hest, som jeg særligt vil betegne min springhest som. Udover det er prisen på foderet rigtig fornuftig, og der er altid god og hjælpsom rådgivning at hente, hvis man har problemer med sin hest eller har generelle spørgsmål, slutter Janni Krygermeier.

Janni går og venter i spænding da Qnego gerne skulle fole i sommeren 2020, hun får derfor HorseLux Grow de sidste 3 mdr. af af drægtigheden, under laktationen også skal føllet selvfølgelig også have dette foder. 

Vil du gerne følge mere med i Jannis hverdag, så kan du finde hende på Instagramprofilen "@jannikrygermeier".

MSP_3863.jpg
Q - ambassadør 2.jpg
MSP_3626.jpg
bottom of page