top of page

Josefine Voss Madsen

Josefine Voss Madsen har været ambassadør for HorseLux siden starten af 2019, og hun har kun oplevet flotte resultater med produkterne.

Josefine ejer i dag 2 springheste. Honey De Luxe og Chacco De Luxe, som er ud af den samme hoppestamme. Honey er fra 2009 og går til dagligt spring på M-niveau på distriks- og landsplan. Chacco er lillebroren fra 2017, og er i 2020 så småt begyndt tilridning, som han klarer til UG.

- Jeg bruger HorseLux til begge mine heste, da jeg er vild med strukturen på foderet - men jeg er også vild med, at hestene er dækket ind ved en relativ lav dosering kontra andre foderprodukter. Og har jeg spørgsmål omkring foder, tilskudsprodukter osv. er HorseLux altid gode til at guide en i produkterne, fortæller Josefine. 

Samtidig forklarer hun, at foderet har været med til at løfte præstationerne hos hendes heste.

- Jeg er glad for at bruge HorseLux´ produkter til mine heste, da Honey præsterer det bedste, hun nogensinde har gjort. Hun får HorseLux Perform. Samtidig ser Chacco rigtig fin ud i pels, huld osv. Han får HorseLux Grow, lyder det fra Josefine Voss Madsen.

Også hvad angår konkurrencehestens evne til at fastholde koncentrationen er der sket forbedringer. 

- Honey har masser af energi fra naturens side, men jeg har erfaret at hun ofte kan ‘koge’ over. Dette oplever jeg ikke med Perform. Hun holder koncentrationen, energien og er ikke øm i kroppen på samme måde som med andre produkter, siger hun og tilføjer:

- Chacco er blevet pænere i pelsen, efter jeg har skiftet til HorseLux. Begge heste elsker foderet og spiser med stort velbehag. Jeg er stor fan af hvad HorseLux gør ved mine heste!

Derudover forkæles begge heste også jævnligt med HorseLux Mash, som de guffer i sig.

Vil du gerne følge mere med i Josefines hverdag, så kan du finde hende på Instagramprofilen "@jose_vossm".

Josefine og Honey.jpg
Josefine Voss Madsen - Christmas Show.jp
MSP_3680.jpg
Chacco De Luxe.jpg
Josefine og Honey2.jpg
Chacco De Luxe2.jpg
bottom of page